You will only find Past Events that have pictures here.  To see all past events look in the dropdown menu at the top of the page.

Previous Events in 2020
HELMIKUU 2020
    

Valentine's Day

No pictures in Gallery

    

Invitation to Valentine's Day

Tämän vuoden Ystävänpäivää vietetään erityisesti Italia-teemalla, sillä Kuopion vanhin ystävyysseura, italialaisten Dante Alighieri -seura juhlii 80-vuotisjuhlavuottaan. Seura on perustettu vuonna 1940.
Juhlaa vietetään oikeana ystävänpäivänä perjantaina 14.2.2020 Kuopion Klubilla.
Ohessa on kutsu juhlaan ja juhlamenuu.  Ohjelmaa on myös luvassa ja tietenkin perinteiset arpajaiset. Danten vastuuhenkilöt ovat suunnitelleet juhlaa meille kaikille.
Arpajaispalkintoja toivotaan jokaiselta seuralta vähintään kolme kappaletta, palkinnon arvo pitäisi olla vähintään 3e.  Ilmoitan myöhemmin, miten palkinnot toimitetaan Klubille.
Kutsun ohessa jokainen seura ja yhdistys ilmoittaa omille jäsenilleen, kenelle ilmoittaudutaan ja mille tilille osallistumismaksu maksetaan.  Tärkeää on ilmoittautua ajoissa juhlapaikan järjestelyjen vuoksi.
Kuopion Klubi laskuttaa jokaista seuraa tai yhdistystä omalla laskulla. Myöhemmin kerätään kaikkien laskutusosoitteet.
Jos jostain seurasta ei ole kuin muutama osallistuja, niin heidät voi ohjata tarvittaessa ilmoittautumaan minulle sähköpostilla eino.keihanen@evl.fi
Helmikuun alussa seuroista ja yhdistyksistä kootaan ilmoittautuneiden yhteismäärä ja mahdolliset erityisruokavaliot.  Kyselen tietoja helmikuun alussa tällä samalla sähköpostiosoitteistolla.
Kiitän Danten Marja Kantelista ja Maiju Niirasta valmistelutyöstä.